Transylvania
+40/720.01.91.01
join@thesecretofpinupisland.com

O Fotografie cât un Film

O Fotografie cât un Film

Salutari,

Dupa cum probabil stii, echipa noastra (GAT Films Transilvania) lucreaza la un film de lung metraj care este in proportie de 70% finalizat.

The Secret of Pin-Up Island a fost filmat in 2017, iar in momentul de fata lucram la post-productie. Nu este usor mai ales ca avem in plan sa distribuim filmul in afara tarii. Deci trebuie sa atingem niste standarde de calitate in ceea ce priveste imaginea si sunetul.  The Secret of Pin-Up Island este un film vorbit in limba engleza, filmat la Targu Mures, in fost fabrica Azo Foto. Pana in 2004 cand a fost inchisa, aici se producea pelicula foto pentru aparatele de fotografiat si camerele de filmat.

     

Pentru a atinge standardele de care vorbeam mai devreme, avem nevoie de sprijinul vostru, a celor care iubiti cinematografia. Pentru asta am creat niste pachete de sponsorizare, pe care le gasiti aici: https://thesecretofpinupisland.com/invest-in-our-film/.

Mai mult decat atat, membrii echipei de productie fac tot posibilul sa ajute la finalizarea acestui proiect. De exemplu co-producatorul filmului Ovidiu Ungureanu, fotograf profesionist si fondator al studioului Chromatique, isi ofera serviciile pentru cei care au nevoie de fotografii profesionale. Onarariul sau va fi donat catre filmul The Secret of Pin-Up Island. Cei care ii vor solicita serviciile vor beneficia atat de un produs fotografic de calitate cat si de recunoasterea noastra, a echipei filmului. Numele vostru va fi trecut pe genericul de final al filmului.

Iata cateva din serviciile pe care le ofera Ovidiu Ungureanu in perioada 12 Octombrie 2018 – 31 Ianuarie 2019.

Fotografie comerciala si de eveniment

Fotografie de produs si industriala

Fotografie culinara (food & drink)

Fotografie imobiliara

Fotografii pentru hoteluri, restaurante si pensiuni

Fotografii auto, pentru branduri auto, importatori si distribuitori

Filmari si fotografii aeriene

Ovidiu Ungureanu si studioul Chromatique au realizat fotografiile de platou si cele de prezentare ale filmului The Secret of Pin-Up Island.

Daca sunteti interesti va rugam sa ne contactati la telefon:+40/720.01.91.01 sau pe adresa de e-mail: join@thesecretofpinupisland.com.

Va multumim pentru timpul acordat si nu uitati ca printr-un simplu share al acestui articol puteti ajuta la finalizarea productiei filmului The Secret of Pin-Up Island.

 

Echipa The Secret of Pin-Up Island va ureaza toate cele bune.

Doamne ajuta!